Skip to content

Personeel vinden én behouden?
Wij helpen je hier graag bij.

Waarom werving en selectie?

Netwerk

Wij spreken iedere dag nieuwe kandidaten en bouwen op die manier een groot netwerk op. Jij hebt nog tal van andere werkzaamheden te verrichten naast het werven van personeel. Daarentegen ligt onze focus dag in dag uit op het vinden en binden van de juiste kandidaten. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en geschikte kandidaten vinden voor jou. Dit doen wij via diverse kanalen, waarbij we ook zelf actief kandidaten benaderen.

Expertise

Door onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij op verschillende niveaus meedenken. Wij gaan met jou in gesprek over wat jij nou echt zoekt in een kandidaat. Hierin denken wij mee en sturen we bij. Op deze manier kunnen wij de ideale kandidaat voor jou vinden. Daarnaast staan wij ook altijd open om mee te denken op andere vlakken, zoals employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. 

Screening

Wij werven en selecteren de kandidaten. Pas nadat wij meerdere gesprekken hebben gevoerd en overtuigd zijn,  stellen wij de kandidaat/kandidaten aan jou voor. Dit doen we aan de hand van een profielschets. Hierin komt alles wat wij met de kandidaat besproken hebben terug, maar noemen we ook zaken die ons zijn opgevallen. Je krijgt een totaalbeeld van de kandidaat die verder gaat dan het cv. Op basis daarvan kan jij bepalen of je de kandidaat uitnodigt voor een gesprek. Jij hoeft dan alleen nog te kijken of het klikt, de grondige screening vooraf is al gedaan.

matching-werving-selectie-recruitment-westland

Wat doen wij anders?

  • De match wordt gemaakt op basis van bedrijfscultuur en persoonlijkheid, dus niet enkel op basis van een cv
  • Na het plaatsen van kandidaten begeleiden wij kandidaten ook nog een periode
  • Op maat gemaakt advies: hoe kan jij personeel behouden na plaatsing
  • Geen volle mailbox met cv’s van kandidaten. Passende kandidaten worden persoonlijk aangedragen inclusief profielschets
  • Bereikbaarheid buiten kantooruren via telefoon, mail of whatsapp
  • Kosteloze levering van stagiaires
  • Vast contactpersoon

Begeleiding en advies

Naast het maken van de juiste match, bieden wij ook begeleiding. Dit houdt in dat wij na het plaatsen van de kandidaat geen afscheid nemen. Wij blijven in de eerste maand nauw contact onderhouden met jou en de kandidaat. Wat gaat er goed en wat kan er beter? Hier gaan we samen aan werken.

Verder vinden wij het heel belangrijk dat er een lange termijn relatie wordt opgebouwd tussen kandidaat en opdrachtgever. Daarom geven we ook op maat gemaakt advies over hoe jij als bedrijf de door ons aangebrachte kandidaten kan behouden. Wij weten namelijk wat onze kandidaten belangrijk vinden.

Wat ons traject van begeleiding en advies precies inhoudt, vertellen wij je graag in een persoonlijk gesprek. 

Wil jij met jouw onderneming op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het vinden én behouden van het beste personeel voor je bedrijf? Schrijf je dan in voor onze updates over de arbeidsmarkt.