Skip to content

Blogs

Onmogelijke eisen in een vacature

Je herkent het vast wel: je opent een vacature die jou aantrekkelijk lijkt, en dan verschijnt ineens die verschrikkelijke en bijna onmogelijke lijst van alle vereisten. Het kan zijn dat je je hierdoor laat afschrikken en wees niet ongerust: je bent niet de enige.

Bekijk blog →

Arbeidsvoorwaarden vermelden in vacatures wordt steeds belangrijker

Tot op de dag van vandaag blijft het iets wat werkgevers lastig vinden: salaris en arbeidsvoorwaarden vermelden in de vacaturetekst. Transparantie op de arbeidsmarkt wordt steeds belangrijker, zeker als je de jongere generaties wilt aantrekken.

Bekijk blog →

Waarom zou je je aanmelden bij een werving- en selectiebureau als werkzoekende?

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging om wat voor reden dan ook. Waarom zou je er in dit geval voor kiezen je aan te melden bij een werving- en selectiebureau? Je kunt toch ook gewoon zelf een leuke uitdaging zoeken en rechtstreeks solliciteren? 

Bekijk blog →

Hoe werf en behoud je in tijden van corona jouw personeel?

De coronacrisis heeft grote impact op de arbeidsmarkt. Er is sprake van verlies van banen, wat nare gevolgen heeft. Het tegenovergestelde bestaat ook en krijgt minder aandacht. Ondanks het grote aanbod op de arbeidsmarkt is het werven van personeel namelijk lastig.

Bekijk blog →

Wisselen van baan tijdens corona

Veel medewerkers hebben het zwaar gehad de afgelopen tijd. Dit leidt tot nieuwe inzichten voor medewerkers en daarom is het een mooie gelegenheid om je carrière onder de loep te nemen. 

Bekijk blog →