Skip to content

Commercieel medewerker binnendienst

Fulltime
Tuinbouw

Functieomschrijving

Voor een Westlandse handelskwekerij in radijs zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. In deze afwisselende functie zal je er alles aan doen om de klant optimaal te bedienen. Je wordt enthousiast van klantcontact, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denkt in oplossingen.

Naast de werkzaamheden die te maken hebben met de verkoop en administratieve afhandeling ben jij ook de beroerdste niet om op de werkvloer bij te springen. Je doet er letterlijk alles aan om het zo goed mogelijk te regelen voor de klant. Wanneer er dus een chauffeur aankomt en de pallet is nog niet klaar, spring je bij op de werkvloer om dit gereed te maken. Dit maakt deze functie heel afwisselend.

Jij leidt alles in goede banen en bent HET aanspreekpunt voor de klanten. Samen met de accountmanager kijk je naar verbeterpunten om de klant nog beter te kunnen bedienen.

Werkzaamheden
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten
 • Aannemen van orders via de telefoon en mail
 • Verwerken van orders in Exact online en het eigen systeem
 • Administratieve afhandeling
 • Voorraadbeheer
 • Alle bijkomende ad hoc werkzaamheden

Als je het leuk vindt, is er in deze functie mogelijkheid om een stukje (online) marketing op te pakken. Daarnaast is het ook altijd mooi meegenomen als je een commerciële drive hebt wat betreft het benaderen van prospect en het zien van kansen in de markt.

Wie ben jij?

Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent communicatief sterk. Je bent klantgericht en snapt de commerciële belangen van verschillende stakeholders. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en neem je initiatief. Meedenken wordt erg gewaardeerd in deze organisatie.

Het bedrijf is gevestigd in het Westland dus is het handig dat je in deze regio (of in de buurt van deze regio) woont. Bij deze functie is het namelijk van belang dat je aanwezig bent op de locatie om alles in goede banen te leiden. Jij vindt het leuk om met veel verschillende dingen bezig te zijn en niet de hele dag achter je computer te zitten.

Het bedrijf waardeert een proactieve en nieuwsgierige houding. Dit uit zich in de manier waarop jij dingen aanpakt en regelt binnen het bedrijf, maar ook de verdieping die jij voor jezelf zoekt. Je krijgt in deze functie namelijk alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Aangezien je ook wel eens contact gaat hebben met Duitse klanten, is het mooi meegenomen als je deze taal begrijpt. Doordat je gaat werken met Exact online, een eigen softwaresysteem en Excel is vaardigheid met programma’s handig.

Affiniteit met de agrarische sector is van belang.

Aanbod
 • Deze functie geeft je genoeg verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Een groeiend familiebedrijf met een informele, open werksfeer
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verdieping te zoeken
 • Ruimte om initiatief te nemen en mee te denken
 • Groeimogelijkheden (ook in salaris)

Klik op de groene ‘E-MAIL’ button om jouw cv en motivatie op te sturen. 
Vragen? Bel naar 0174 – 405 428

7 stappen tot de perfecte match?
close slider


  De 7 stappen tot de perfecte match!

  Wil je weten welke stappen je moet doorlopen voor een goed sollicitatieproces?

  Schrijf je dan in om de factsheet te downloaden!

  Open chat