Dani De Buck

Recruitment Consultant

Iezie Werkt Recruitment HR
Iezie Werkt Recruitment HR

Mijn rol

Als Recruitment Consultant houd ik mij vooral bezig met het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor het juiste bedrijf en vice versa. De focus ligt op het creëren van de juiste match en het verplaatsen in de wensen van zowel de klant als de kandidaat. Ik zie het als een mooie uitdaging om deze match te mogen maken en ga met veel enthousiasme aan de slag! Wat mij aanspreekt aan Iezie Werkt is de persoonlijke manier van werken. Zoek je een nieuwe baan? Neem dan gerust contact met mij op en wellicht kan ik de weg naar een leuke baan wat makkelijker voor je maken!

Studie en werk

Momenteel volg ik een deeltijdstudie Management aan de Hogeschool Rotterdam. Ik vind het belangrijk om mijzelf te ontwikkelen op persoonlijk- en op werkgebied . Het fijne aan Iezie Werkt vind ik dat er ruimte is om door te kunnen groeien, mezelf te ontwikkelen en dat nieuwe ideeën erg worden gewaardeerd.

Daarnaast raak ik enthousiast van persoonlijk contact met mensen en vind ik het fijn om écht servicegericht te werken. Beide kwaliteiten komen goed van pas in deze branche. Daarom ben ik erg blij met de keuze om bij Iezie Werkt te werken als Recruitment Consultant.

Iezie Werkt Recruitment HR

Contact met Dani

Iezie Werkt Recruitment HR
Chat openen
1
Meer weten? Chat direct met Ieziewerkt.
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je informatie om, zie onze privacy policy