Iezie Werkt, ook voor Jou!

Welkom bij Iezie Werkt, het Recruitment en HR adviesbureau van Westland en omstreken.

Dagelijks zijn wij vol passie bezig met het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Voor iedere opdracht is maatwerk vereist, omdat geen opdrachtgever, kandidaat of vacature hetzelfde is. Door in gesprek te gaan met de opdrachtgever en de kandidaat, leren wij hen kennen en maken we de juiste match. Persoonlijkheid van de kandidaat en cultuur van het bedrijf staan centraal, omdat wij ervan overtuigd zijn dat dit moet matchen om een langdurige relatie op te bouwen tussen opdrachtgever en kandidaat.

Over Iezie Werkt

Diensten

Iezie Werkt heeft zich gespecialiseerd in Recruitement en HR Advies voor Westland en Omstreken. Wij helpen talent om een plek te veroveren op de arbeidsmarkt en bedrijven te vernieuwen en te groeien.

Office

Ben jij die Administratieve duizendpoot en of accurate administrtieven medewerker/ster? Laat het ons weten en wij reagreren direct.

Support

Help je graag? Ben je accuraat en efficient? En stressbestendig bovendien? Dan hebben wij zeer waarschijnlijk de juiste job voor jou.

Commercie

Commerciele medewerkers gezocht voor verschillende vacatures bij diverse vooraanstaande bedrijven.

HR Service

Ondersteuning op het gebied van alle personeelszaken waar je als werkgever tegen aan loopt. Zonder dure HR kracht in dienst!

[et_pb_nextend_smart_slider_3 slider=”2″ _builder_version=”4.18.1″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_nextend_smart_slider_3]

Match op basis van persoonlijkheid en Bedrijfscultuur

Werkgevers werken graag met Iezie Werkt: Efficient, Snel en Kostenbesparend!

Nieuwsgierig geworden?

Get in Touch

Contact

1234 Divi St. #1000, San Francisco, CA 94220

(255) 352-6258

Chat openen
1
Meer weten? Chat direct met Ieziewerkt.
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je informatie om, zie onze privacy policy