Kimberly Minnaard

Recruiter

Iezie Werkt Recruitment HR
Iezie Werkt Recruitment HR

Kimberly

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik recruitment erg leuk vind, hierin heb ik mezelf dan ook verder verdiept en dat leidde tot mijn functie bij Iezie Werkt. Binnen Iezie Werkt ben ik werkzaam als recruiter en hierbij help ik Anna & Larissa met het gehele recruitment proces. Ik zorg ervoor dat de vacatures up-to-date zijn en dat de kandidaten goed en snel worden opgepakt.

Meer over mij

Naast mijn werk bij Iezie Werkt studeer ik ook nog International Business. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over recruitment en deze kennis kan ik nu goed toepassen bij Iezie Werkt. Ik vind het belangrijk dat iedereen een baan vindt die goed bij diegene past en zet mij in om het proces van de kandidaat zo goed mogelijk te laten verlopen.

Contact met Kimberly

Iezie Werkt Recruitment HR
Chat openen
1
Meer weten? Chat direct met Ieziewerkt.
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je informatie om, zie onze privacy policy