Larissa Krouwer – Oprichter, Recruitment- en HR-specialist

Larissa Krouwer Oprichter Iezie Werkt

Als dochter van een uitzendondernemer ben ik al vanaf jongs af aan in aanraking met arbeidsbemiddeling. Dit heeft me altijd geboeid en na het afronden van mij HBO opleiding wist ik dan ook zeker dat ik hierin verder wilde. Ik heb eerst wat ervaring opgedaan in de uitzendbranche en in 2020 ben ik mijn eigen werving en selectiebureau gestart.

Veel van onze klanten zijn gevestigd in het Westland. Ik begrijp als geboren en getogen Westlander wat zij zoeken in een kandidaat. Zelf heb ik diverse banen gehad bij Westlandse bedrijven. Ik ken de cultuur. Echter kijken wij verder dan het Westland en plaatsen we ook regelmatig kandidaten bij bedrijven in de omgeving Rotterdam en Den Haag. Juist die afwisseling in verschillende type bedrijven maakt het zo leuk.

Binnen Iezie Werkt ben ik verantwoordelijk voor klantcontact, maar voer ik ook gesprekken met kandidaten. De combinatie tussen sales en recruitment vind ik erg leuk. Momenteel volg ik een master HRM om mij verder te blijven ontwikkelen als Recruitment/HR Specialist.

Contact:

larissa@ieziewerkt.nl

0174 – 405 428