Marloes Hilligehekken

Business Manager

Iezie Werkt Recruitment HR
Iezie Werkt Recruitment HR

Wie ben ik?

Ik kom uit een ondernemend gezin waar hard werken voorop staat. Ik ben gedeeltelijk opgegroeid in een hotel, waardoor ik veel mensen heb ontmoet van verschillende nationaliteiten. Hospitality, het blussen van brandjes, werken en omgaan met mensen is mij met de paplepel in gegoten. Het zoeken naar kansen en bieden van mogelijkheden bij zowel bedrijven als het individu geeft mij veel energie en vind ik interessant.

Bij Iezie Werkt ben ik verantwoordelijk voor het bedienen en te woord staan van de klanten, ook zoek ik naar geschikte kandidaten. De diversiteit in de werkzaamheden en het zoeken naar meer kansen voor Iezie Werkt is een motiverende factor voor mij.

Geboren en getogen

Ik ben opgegroeid in ’s-Gravenzande. Als echte Westlandse heb ik 2 jaar naast mijn studie met veel plezier in de tuinbouw gewerkt als allround medewerker. Na mijn studie ben ik de uitzendbranche in gerold en heb ik een aantal jaren gewerkt als accountmanager. Ik ben met veel bedrijfsstructuren en branches in aanraking gekomen. Ik weet daarom hoe belangrijk het is om een goede match te maken tussen de persoonlijkheid van de kandidaat en de cultuur van het bedrijf. 

Iezie Werkt Recruitment HR

Contact met Marloes

Iezie Werkt Recruitment HR
Chat openen
1
Meer weten? Chat direct met Ieziewerkt.
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je informatie om, zie onze privacy policy