Robin van der Starre – Account manager

Robin van de Starre account manager ieziewerkt.nl

Als vervolg op mijn diploma als ‘Junior Accountmanager’ is de volgende stap om het uit te voeren. Naast mijn werkzaamheden als accountmanager voor Iezie Werkt, volg ik de opleiding Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Ik vind het belangrijk om het maximale uit mezelf te halen.

Waarbij mijn collega’s een persoonlijke band zoeken met de kandidaten, zoek ik de persoonlijke band met mijn klanten. Doordat wij een persoonlijke band aan beide kanten hebben, leidt dit tot succesvolle plaatsingen. Een kandidaat plaatsen gaat verder dan wat iemand kan, het is belangrijk dat de kandidaat ook in de cultuur van het bedrijf past.

Buiten mijn werk als accountmanager, houd ik mij ook bezig met marketingactiviteiten. Hierbij kan ik de kennis van mijn huidige opleiding toepassen in praktijk.

Zoek jij medewerkers voor de lange termijn? Ik kom graag met je in contact en help je bij het vinden én binden van talent!

Contact:

robin@ieziewerkt.nl

0174 – 405 428