Service Support Medewerker

ICT
32-40 uur

Functieomschrijving

Ben jij iemand die er blij van wordt om anderen te helpen met een echte passie voor ICT? Mooi! Dan zijn wij opzoek naar jou voor deze leuke vacature.

Dit Westlands ICT-bedrijf met ongeveer 20 medewerkers is op zoek naar een nieuwe topper voor de afdeling support. Dit jonge en ambitieuze bedrijf biedt passende ICT-, telecom-, web- en cloud oplossingen voor de zakelijke markt. Als medewerker service en support help jij de klanten per mail of telefoon. Je bent een echte optimist met een luisterend oor. Hierdoor sta je altijd klaar voor de klanten als ze er even niet meer uit komen.

Wat ga jij doen?

Je bent verantwoordelijk voor het ontzorgen van de klanten. Je helpt klanten per e-mail en telefoon met oplossingen en kijkt mee als ze er even niet meer uitkomen. Je monitort de IT infrastructuur van de klant. De nadruk ligt op ondersteuning in de eerste lijn, onderhoud en (kleine) storingen.

Je draagt bij aan een langdurige relatie met de klant. Je volgt de trends in de ICT en wilt graag op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om vraagstukken op te lossen en daarmee de klant goed te helpen. Je bent goudeerlijk, blijft (wat er ook gebeurt) altijd vriendelijk en hebt aandacht voor de klant. Je presteert graag beter dan klanten verwachten en zet een negatieve ervaring graag om naar een positieve.  

Je duikt graag in de problemen, maar weet wanneer je hulp moet inschakelen. Daarnaast ben je leergierig en wil jij je verder ontwikkelen. Ook ben je nauwkeurig en wordt je er blij van als een systeem stabiel draait. Veiligheid vind jij erg belangrijk.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal een MBO niveau 4 diploma
  • Communicatie in het Nederlands en Engels is voor jou geen probleem
  • Kennis en vaardigheid met netwerken, internetverbindingen, routers/firewalls en WiFi oplossingen

Pluspunten (zonder ben je ook welkom!)

  • Aantoonbare werkervaring in de richting van ICT
  • Kennis van één van de volgende diensten: Hosted IP Telefonie, Mobiele data, ITIL, Hostingdiensten, Microsoft Clouddiensten als Office 365, Microsoft  365 en Azure
Dit zoek jij verder in een baan

Een leuke baan met een goed salaris en veel doorgroeimogelijkheden. In hun nieuwe pand heerst een informele sfeer en zijn er veel leuke activiteiten. Denk aan uitjes, feestjes, een jaarlijkse BBQ en een kerstdiner. Wekelijks op vrijdag is er eerst een lunch en later op de dag wordt het weekend ingeluid met een gezellige vrijdagmiddag borrel. Tot slot staan er ook altijd boxen met snackgroenten voor je klaar op kantoor.

  • Werktijd: ma-vr van 08.00 tot 17.00
  • 25 vakantiedagen, pensioenregeling en vakantiegeld
  • Na het eerste jaarcontract is de intentie een vast contract
  • Opleidingsmogelijkheden, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk
  • Alle nieuwe medewerker krijgen basis producttrainingen binnen werktijd

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

Work shoot-30

Solliciteer!