Stage Recruitment

Recruitment
16-40 uur

Functieomschrijving

Jij weet steeds weer de perfecte baan te vinden voor onze kandidaten. Als recruitment stagiair(e) denk je mee met onze kandidaten en bespreek je de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Jij wordt enthousiast van het contact met mensen en kunt goed luisteren. Je ondersteunt de recruiters bij het opstellen van een vacature, het maken van afspraken met kandidaten of het benaderen van kandidaten. Daarnaast voer je ook gesprekken met kandidaten via de telefoon, maar ook fysiek. Om onze kandidaten zo goed mogelijk te informeren ben jij op de hoogte van de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.

*Je ontvangt elk maand een stagevergoeding, maar een tablet of andere gadget is ook bespreekbaar. Graag nemen wij jouw wensen hierin mee.*

Wie ben jij?

Iezie werkt is een jong bedrijf waar je veel vrijheid krijgt. Er is ook ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Meedenken en initiatief tonen wordt erg gewaardeerd. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die enthousiast en leergierig is. Er valt namelijk enorm veel te leren op verschillende vlakken.

Binnen dit Westlandse bedrijf heeft een informele werksfeer met een echte aanpakkers mentaliteit. Je bent nuchter, direct en houdt wel van een beetje humor. In dit team is er naast hard werken ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Functie eisen

  • Je bent op zoek naar een meewerkstage
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Dit zoek jij verder in een baan
  • Een vergoeding voor jouw inzet
  • Gezellig en jong team
  • Ruimte voor jouw inbreng
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

matching-werving-selectie-recruitment-westland3

Solliciteer!