Skip to content

Meet the team

matching-werving-selectie-recruitment-westland
Larissa Krouwer – Oprichter Iezie Werkt

Als dochter van een uitzendondernemer ben ik al vanaf jongs af aan in aanraking met arbeidsbemiddeling. Dit heeft me altijd geboeid en na het afronden van mij HBO opleiding wist ik dan ook zeker dat ik hierin verder wilde. Ik heb eerst wat ervaring opgedaan in de uitzendbranche en in 2020 ben ik mijn eigen werving en selectiebureau gestart.

Veel van onze klanten zijn gevestigd in het Westland. Ik begrijp als geboren en getogen Westlander wat zij zoeken in een kandidaat. Zelf heb ik diverse banen gehad bij Westlandse bedrijven. Ik ken de cultuur. Echter kijken wij verder dan het Westland en plaatsen we ook regelmatig kandidaten bij bedrijven in de omgeving Rotterdam en Den Haag. Juist die afwisseling in verschillende type bedrijven maakt het zo leuk.

Waar ik energie van krijg? Die blije gezichten van zowel klant als kandidaat bij de juiste match. Dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet.

Robin van der Starre – Junior Recruiter

Werken bij een dynamisch bedrijf als Iezie geeft mij energie! Ik studeer Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool en daarnaast ben ik parttime werkzaam als junior recruiter.

Naast recruitment werkzaamheden, pak ik ook marketing en sales gerelateerde taken op. De diversiteit in de werkzaamheden maakt het werk voor mij uitdagend en leerzaam.

Niets is leuker dan kandidaten verbinden met passende werkgevers. In de recruitmentbranche moet je constant schakelen en is geen dag hetzelfde. Van die afwisseng wordt ik enthousiast.

image00046
Open chat