Skip to content

Meet the team

matching-werving-selectie-recruitment-westland
Larissa Krouwer – Oprichter Iezie Werkt

Als dochter van een uitzendondernemer ben ik al vanaf jongs af aan in aanraking met arbeidsbemiddeling. Dit heeft me altijd geboeid en na het afronden van mij HBO opleiding wist ik dan ook zeker dat ik hierin verder wilde. Ik heb eerst wat ervaring opgedaan in de uitzendbranche en in 2020 ben ik mijn eigen werving en selectiebureau gestart.

Veel van onze klanten zijn gevestigd in het Westland. Ik begrijp als geboren en getogen Westlander wat zij zoeken in een kandidaat. Zelf heb ik diverse banen gehad bij Westlandse bedrijven. Ik ken de cultuur. Echter kijken wij verder dan het Westland en plaatsen we ook regelmatig kandidaten bij bedrijven in de omgeving Rotterdam en Den Haag. Juist die afwisseling in verschillende type bedrijven maakt het zo leuk.

Binnen Iezie Werkt ben ik verantwoordelijk voor klantcontact, maar voer ik ook gesprekken met kandidaten. De combinatie tussen sales en recruitment vind ik erg leuk.

Waar ik energie van krijg? Die blije gezichten van zowel klant als kandidaat bij de juiste match. Dat is waar ik het uiteindelijk allemaal voor doe.

Robin
Robin van der Starre – Accountmanager

Als vervolg op mijn diploma als ‘Junior Accountmanager’ is de volgende stap om het uit te voeren. Naast mijn werkzaamheden als accountmanager voor Iezie Werkt, volg ik de opleiding Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool. Ik vind het belangrijk om het maximale uit mezelf te halen.

Waarbij mijn collega’s een persoonlijke band zoeken met de kandidaten, zoek ik de persoonlijke band met mijn klanten. Doordat wij een persoonlijke band aan beide kanten hebben, leidt dit tot succesvolle plaatsingen. Een kandidaat plaatsen gaat verder dan wat iemand kan, het is belangrijk dat de kandidaat ook in de cultuur van het bedrijf past. 

Buiten mijn werk als accountmanager, houd ik mij ook bezig met marketingactiviteiten. Hierbij kan ik de kennis van mijn huidige opleiding toepassen in praktijk.

Zoek jij medewerkers voor de lange termijn? Ik kom graag met je in contact en help je bij het vinden én binden van talent!

Anna
Anna Nieburg – Recruitment Consultant

Naast mijn deeltijdopleiding Commerciële Economie ben ik 4 dagen per week werkzaam bij Iezie Werkt. Door de werkzaamheden binnen het bedrijf in combinatie met mijn opleiding doe ik veel kennis en ervaring op. Hierdoor kan ik mezelf blijven ontwikkelen waar ik bij Iezie Werkt alle ruimte voor krijg.

Als recruitment consultant ben ik dagelijks bezig met het maken van de juiste match tussen een kandidaat en een bedrijf. Door de persoonlijke manier van werken binnen het bedrijf ga ik met iedere kandidaat een persoonlijke relatie aan. Het maakt mij dan ook enthousiast als ik een kandidaat aan een leuke uitdaging heb geholpen.

Voor het grootste gedeelte ben ik verantwoordelijk voor alles rondom de kandidaten. Zoek jij een toffe baan via ons, dan is de kans groot dat je contact met mij hebt.

Wil jij hulp of advies bij het vinden van een nieuwe baan? Neem dan snel contact met mij op. Ik help je graag verder aan een gave uitdaging.