Thamar Broch

Recruitment Consultant

Iezie Werkt Recruitment HR
Iezie Werkt Recruitment HR

Mijn rol

Als Recruitment Consultant houd ik mij bezig met het maken van de juiste match tussen werkgever en kandidaat. Dit zie ik als een uitdaging waar ik veel energie van krijg. Met een groot enthousiasme en een persoonlijke aanpak ga ik graag samen op zoek naar de perfecte match. Gedreven, sociaal en behulpzaam zijn kenmerken die zeker bij mij passen.

Binnen Iezie Werkt ben ik verantwoordelijk voor de administratieve processen en zoek ik naar geschikte kandidaten. Als je met ons contact opneemt zou het zomaar kunnen dat wij elkaar spreken.

Geboren en getogen

Als echte Westlandse ben ik mijn hele leven al woonachtig in ’s-Gravenzande. Na mijn studie ben ik 3 jaar werkzaam geweest als administratief medewerkster bij een opleidingsinstituut. Zoekend naar een nieuwe uitdaging kwam ik terecht bij Iezie Werkt als Recruitment Consultant. Deze functie gecombineerd met de diverse administratieve taken leveren mij veel nieuwe kennis en ervaringen op. De afwisseling van de werkzaamheden is wat het zo leuk maakt. Op het gebied van Recruitment blijf ik mezelf dagelijks ontwikkelen.

Iezie Werkt Recruitment HR

Contact met Thamar

Iezie Werkt Recruitment HR
Chat openen
1
Meer weten? Chat direct met Ieziewerkt.
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je informatie om, zie onze privacy policy