Accountmanager Particulier

Zonnestroom
32-40 uur

Functieomschrijving

Heb jij een vlotte babbel en je energie van klanten zo optimaal mogelijk helpen? Dan zoeken wij jou voor een Westlandse zonnestroomleverancier!

Met slimme software en een scherpe blik bekijk jij de daken van de klanten en analyseer je de mogelijkheden voor een zonnestroomsysteem. Samen met de door hen zelf opgegeven gegevens probeer je tot de best passende mogelijkheden te komen. Natuurlijk denk je hierin ook zelf mee en neem jij het initiatief. Jij presenteert de mogelijkheden aan de klant om zo samen tot een aankoop over te gaan. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 120 medewerkers.

Wat ga jij doen?

Jij zorgt voor de ultieme klantbeleving door de klanten te voorzien van een goed en passend advies. De vragen vanuit de klant beantwoord je met liefde. Voor toekomstige klanten worden informatieavonden gehouden, hier ben jij uiteraard bij. Verder zorg jij ervoor dat alle deadlines gehaald worden zodat jij en je collega’s hierop kunnen proosten tijdens de vrijdagmiddag borrel.

Wie ben jij?

Jij vindt het leuk om klanten te helpen en hun passend advies te geven. Jij hebt een goed luisterend vermogen en een gezonde commerciële drive. Presenteren is voor jou geen enkel probleem, dat doe jij met gemak. Verder kan je goed zelfstandig werken en vind je het leuk om initiatief te nemen.

Bonuspunten (zonder ben je ook welkom!):

  • Affiniteit met zonnestroom en duurzaamheid.
Dit zoek jij verder in een baan

Een open en eerlijke werkomgeving waar snel schakelen en communiceren met collega’s makkelijk gaat. Om echt te knallen heb je een ruim bureau met drie schermen. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. De wijn, bier en de fris staan koud voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in de bar. Daarnaast zijn er regelmatig feestjes en uitjes met het team, krijg je een leuk kerstcadeau en slingers op je verjaardag. Tot slot is er iedere dag vers fruit op kantoor.

  • Werktijd: ma-vr van 08.00/08.30 tot 17.00/17.30
  • 24 vakantiedagen (als je belooft dat je terugkomt)
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting op zonnepanelen
  • Winstdeling
  • Cursussen en trainingen

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!