Skip to content

Personal Assistant / Allround Medewerker

Fashion
20-24 uur

Functieomschrijving

Een exclusief heren fashionlabel gevestigd in Rotterdam is op zoek naar een topper die allround inzetbaar is. Jij ondersteunt de 2 eigenaren van dit bedrijf op alle fronten. Van social media en het organiseren van events tot aan agendabeheer.

Dit fashionlabel levert maatwerk en gaat dus niet voor de massa. Naast goede kwaliteit bieden zij ook service, menselijke gerichtheid, organiseren ze events en voegen ze fun toe. Het klantenbestand bestaat uit voornamelijk ondernemers en BN’ers.

In deze functie is het belangrijk dat jij 20 tot 24 uur inzetbaar bent. Daarnaast ben jij flexibel in werktijden. Af en toe ’s avonds werken is voor jou geen probleem.

*studenten en zzp’ers zijn ook welkom*

Dit bedrijf is niet goed bereikbaar met het ov

Werkzaamheden
 • Ontvangst klanten (gastvrouw/gastheer)
 • Agendabeheer
 • Social media beheer
 • Voorbereiding events (contact met alle betrokken partijen, zoals locaties, dj’s/zangers, catering, marketing, licht/geluid verhuur enz.)
 • Marketing gerelateerde werkzaamheden in samenwerking met een marketingbureau
 • Overige ad hoc werkzaamheden
Wie ben jij?

Je bent een echte regelneef, bent zelfverzekerd en straalt rust uit. Je bent hét zonnetje in huis en jouw positieve energie werkt aanstekelijk op de rest van het team en de klanten. Aandacht staat centraal binnen dit bedrijf, het is daarom van belang dat jij de klanten ook de aandacht geeft die zij verdienen. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend. Jij houdt er dus van om diverse taken op te pakken. Je bent communicatief sterk en kunt snel schakelen. De werksfeer binnen dit bedrijf is informeel.

Gezien dit bedrijf veel lunches, borrels en events organiseert voor hun klanten is het van belang dat jij een gezelligheidsdier bent. Je vindt het namelijk niet alleen leuk om dit te organiseren, maar ook om aanwezig te zijn. Je bent spontaan, makkelijk in de omgang en houdt wel van een beetje humor.

Er zijn ook wel eens klanten die buiten ‘kantoortijden’ langskomen en de events en borrels vinden vaak in de avonduren plaats. Het is daarom belangrijk dat jij flexibel bent. Aan de andere kant is het bedrijf naar jou toe ook flexibel en denken zij met je mee.

Tot slot is horecaervaring niet vereist, maar wel mooi meegenomen.

Aanbod
 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Auto afhankelijk van de invulling en behoefte van de kandidaat
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit
 • Leuke evenementen, etentjes en borrels op de meeste hippe locaties
 • Veel gezelligheid en humor

Klik op de groene ‘E-MAIL’ button om jouw cv en motivatie op te sturen of mail naar hello@ieziewerkt.nl.
Vragen? Bel naar 0174 – 405 428

❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature. 

7 stappen tot de perfecte match?
close slider


  De 7 stappen tot de perfecte match!

  Wil je weten welke stappen je moet doorlopen voor een goed sollicitatieproces?

  Schrijf je dan in om de factsheet te downloaden!

  Open chat