Commercieel Administratief Medewerker

AGF
38 uur

Functieomschrijving

Jij bent dé schakel tussen de verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Zo heb jij contact met commercie, logistiek en de keurafdeling. Aan jou de taak om samen met jouw team de commerciële afdeling te ontlasten.

Dit Westlandse familiebedrijf levert jaarrond een compleet assortiment van dagverse groenten aan exporteurs, Retail, groothandel en de verwerkende industrie. Voor een groeiende groep telers en telersverenigingen verzorgen zij de afzet van hun groenteproducten.

Momenteel is het bedrijf bezig met het herstructureren van de commerciële afdeling. Hierbij zal er een nieuwe afdeling worden opgezet genaamd ‘supply chain’.  Deze afdeling neemt alle administratieve taken en planningstaken over die momenteel door de commerçanten wordt uitgevoerd.

Wat ga jij doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor commercie en logistiek. Dagelijks zorg jij samen met jouw team voor het vastleggen van inkooporders en verkooporders in het ERP pakket. Daarnaast behoudt je de communicatie met telers en bewaak je de contracten.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Controleren of alles volgens planning verloopt
  • Administratieve taken ondersteunend aan de commerciële afdeling
  • Afhandeling van retouren, klachten en claims
Wie ben jij?

Met jouw proactieve instelling weet jij in te spelen op de behoeften van interne en externe partijen. Daarnaast werk je servicegericht en probleemoplossend. Jij kunt op korte termijn schakelen en problemen oplossen, maar ook op de lange termijn weet jij samen met jouw team veranderingen aan te brengen. Op drukke momenten weet jij het overzicht te bewaren.

Ervaring in de AGF- of logistieke sector is niet vereist, maar wel een pluspunt.  

Jij beschikt over:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Dit zoek jij verder in een baan

Het bedrijf heeft ongeveer 40 vaste werknemers die op een informele en open manier met elkaar communiceren. Jouw collega’s zijn nuchter en direct.

In de eerste 2 werkweken bij dit bedrijf ga je op alle afdelingen meekijken en krijg je vervolgens een interne opleiding. Daarna is er eventueel de mogelijkheid om nog vakinhoudelijke cursussen te volgen. Doorgroeimogelijkheden zijn er ook, namelijk naar de functie in- en verkoper.  

Daarnaast ontvang je:

  • Iedere week een vers groentepakket
  • Telefoon, 26 vakantiedagen en reiskostenvergoeding
  • Premievrij pensioen opbouw

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

hello@ieziewerkt.nl
0174 - 405 428
matching-werving-selectie-recruitment-westland3

Solliciteer!