Coördinator Customer Succes

Zonnestroom
32-40 uur

Functieomschrijving

Ben jij een empathische probleemoplosser en weet jij dit over te brengen binnen een Customer Success team? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze Westlandse opdrachtgever in zonnestroom. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 120 medewerkers. Samen met jouw team gaan jullie de beleving van de klant naar een hoger niveau tillen. De huidige 4,4 sterren op Google kan natuurlijk altijd meer worden!

Op de afdeling Customer Success staat de telefoon de hele dag roodgloeiend van de vragen en problemen. Aan jou en het team de taak om ze allemaal tevreden op te laten hangen. Dit is niet makkelijk, helemaal nu mensen meer gebruik maken van hun monitoring apps. Dit kan leiden tot meer uitdaging, maar dat is voor jou geen probleem. 

Wat ga jij doen?

Jij stuurt het Customer Success team aan en voert verbeteringen door. Met jouw kennis en ervaring creëer je een zo optimaal mogelijke service richting klanten.

Daarnaast ben je veel bezig met vragen beantwoorden over en problemen oplossen van alles wat te maken heeft met de zonnestroomsystemen van klanten. Je werkt dus zelf ook actief mee op de afdeling. Komen jij en je team er niet uit? Dan zorg je dat klanten bij de juiste collega’s terecht komen.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Bewaken van kwalitatieve en kwantitatieve targets;
  • Ervoor zorgen dat de rating op Google nog hoger wordt.
Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met ambitie en een ‘get it done’ mentaliteit. Met jouw coaching skills zorg jij ervoor dat jouw team gemotiveerd door blijft werken. Jij hebt goede communicatie skills en kan dit overbrengen op het team. Jij kan goed naar een ander luisteren en hebt een flinke dosis geduld. Klantvriendelijkheid staat bij jou bovenaan.

Bonuspunt (zonder ben je ook welkom!):

  • Ervaring met zonnestroom en duurzaamheid
Dit zoek jij verder in een baan

Een open en eerlijke werkomgeving waar snel schakelen en communiceren met collega’s makkelijk gaat. Om echt te knallen heb je een ruim bureau met drie schermen. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. De wijn, bier en de fris staan koud voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in de bar. Daarnaast zijn er regelmatig feestjes en uitjes met het team, krijg je een leuk kerstcadeau en slingers op je verjaardag. Tot slot is er iedere dag vers fruit op kantoor.

  • Werktijd: ma-vr van 08.00/08.30 tot 17.00/17.30
  • 24 vakantiedagen (als je belooft dat je terugkomt)
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting op zonnepanelen
  • Winstdeling
  • Cursussen en trainingen

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!