Customer Success Medewerker

Zonnestroom
32-40 uur

Functieomschrijving

Ben jij iemand die met alle liefde klanten helpt aan de telefoon? Iemand die een boze klant kan omtoveren tot een tevreden klant? Dan zoeken wij jou!

Op de afdeling Customer Success van deze Westlandse zonnestroomleverancier staat de telefoon namelijk de hele dag roodgloeiend van de vragen en problemen. Het klantenbestand groeit als een gek en hoe goed het bedrijf het ook doet (4,4 sterren op Google!), problemen hou je altijd. Helemaal nu mensen meer bezig zijn met hun monitoring apps. Aan jou de taak om ze allemaal tevreden op te laten hangen. Je krijgt ondersteuning van de technische klantenservice en support. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 120 medewerkers.

Wat ga jij doen?

Aan jou de taak om een zo goed mogelijke service-ervaring te creëren voor de klanten. Je beantwoordt verschillende vragen en denkt graag mee in oplossingen. Kom jij er niet uit en moet een andere afdeling ernaar kijken? Geen probleem, jij weet precies naar wie je de klant kan sturen. Samen met jouw collega’s zorgen jullie ervoor dat die 4,4 sterren nóg hoger gaat worden.

Wie ben jij?

Jij hebt een goed luisterend vermogen en een flinke dosis geduld. Iedere klant is anders en aan jou de taak om hiermee om te gaan. Je blijft altijd klantvriendelijk en met jouw communicatie skills weet jij de klanten te helpen. Je tanden ergens inzetten en niet loslaten tot je het tot op de bodem hebt uitgezocht, dat is typerend voor jou.

Bonuspunten (zonder ben je ook welkom!):

  • Ervaring in een telefonische service omgeving
  • Affiniteit met zonnestroom en duurzaamheid
Dit zoek jij verder in een baan

Een open en eerlijke werkomgeving waar snel schakelen en communiceren met collega’s makkelijk gaat. Om echt te knallen heb je een ruim bureau met drie schermen. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. De wijn, bier en de fris staan koud voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in de bar. Daarnaast zijn er regelmatig feestjes en uitjes met het team, krijg je een leuk kerstcadeau en slingers op je verjaardag. Tot slot is er iedere dag vers fruit op kantoor.

  • Werktijd: ma-vr van 08.00/08.30 tot 17.00/17.30
  • 24 vakantiedagen (zolang je maar wel terugkomt)
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting op zonnepanelen
  • Winstdeling
  • Cursussen en trainingen

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!