HR Assistent

Uitzendbranche
24 uur

Functieomschrijving

Deel jij de missie dat iedereen waardevol werk verdient? Geloof jij in ieders talent en dat een omgeving met voldoende ruimte voor groei en ontwikkeling bijdraagt aan de relatie tussen werkgever en werknemer? Wij zijn op zoek naar een HR Assistent met oog voor mens en proces!

Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van personeel in het verkeer en de bouw met 35 medewerkers op kantoor en ongeveer 250 mensen buiten.

Wat ga jij doen?

Samen met de HR Manager en Corporate Recruiter (interim) ben jij het HR team. Jullie team valt onder de Financieel Directeur en in jouw rol val je onder directe leiding van de HR Manager. Jouw focus ligt op de personeelsadministratie, salarisadministratie, verzuim en de ondersteuning van projecten & beleid.

Je bent betrokken vanaf instroom tot doorstroom en uitstroom. Je neemt de verantwoordelijkheid voor up-to-date personeelsdossiers, opstellen van arbeidscontracten en een organisatorische rol in het onboarden van nieuwe collega’s. Je werkt accuraat en nauwkeurig met betrekking tot een strakke monitoring van proeftijden, contractverlengingen en mutaties. Met betrekking tot de uitstroom verzorg jij de juiste administratieve afhandeling en voer je in sommige gevallen exit gesprekken.

Alles aangaande verzuim pak jij adequaat op: van het afhandelen van administratieve procedures met betrekking tot verzuim in het personeelssysteem en UWV-portaal tot het uitvoeren van de wekelijkse controle en het opmaken van de periodieke rapportages. Speelt er een complexe casus, dan zoek je de samenwerking met je HR Manager op.

Naast de omschreven werkzaamheden lever je een bijdrage aan de professionalisatie van het bedrijf. Vanuit jouw expertise speel je een rol in de optimalisatie van het personeelssysteem AFAS, het up-to-date houden van ons personeelshandboek en ondersteuning in de jaarlijkse beoordelingscyclus.

Wie ben jij?

Je werkt accuraat en hebt gevoel voor proces en mens. Daarnaast ben jij een echte teamplayer; met elkaar verlies je het belang van klanten en collega’s nooit uit het oog. Je hebt kennis van de Nederlandse arbeidswetgeving of weet deze kennis snel eigen te maken. Verder heb je kennis van AFAS en/of ben je in staat systemen snel te begrijpen.

Jij beschikt over:

  • Een afgeronde mbo-opleiding en minimaal 3 jaar ervaring in een operationele HR rol;
  • Je bent 24 uur beschikbaar, we bepalen de werkdagen en -tijden graag samen met jou;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Ben je bekend met de NBBU, Bouw en/of de Veiligheid cao? Dan heb je een streepje voor.

Dit zoek jij verder in een baan

Werken in een ondernemende en snelgroeiende organisatie. Een omgeving waarin eigen inbreng, initiatieven en nieuwe ideeën gewaardeerd worden. Je werkt met een blij, betrokken en betrouwbaar team aan collega’s, waar bovenal de energie en de ambitie voelbaar is. Naast hard werken is er ook genoeg fun in de vorm van (buitenlandse) teamuitjes, concerten, sportwedstrijden en vrijdagmiddagborrels. Lunch wordt dagelijks verzorgd.

  • Salaris: 2100-3000
  • 25 vakantiedagen, telefoon van de zaak en een opleidingsbudget
  • Een pensioenregeling, 100% betaald door werkgever
  • Reiskostenvergoeding en gratis parkeergelegenheid onder het gebouw

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

Work shoot-30

Solliciteer!