Inkoper

Zonnestroom
32-40 uur

Functieomschrijving

Ben jij in staat zelfs bij de Action nog af te dingen? Dan ben jij de junior inkoper die wie zoeken voor onze opdrachtgever in zonnepanalen. Tussen het koffiedrinken met relaties door zal je zorgen dat de inkoop goed verloopt. In overleg met je manager stel je jouw inkoopspecificaties op, vraagt offertes aan en maakt prijsanalyses. Kwaliteit, prijs en levertijd zijn woorden die we jou echt niet hoeven uit te leggen. Verder controleer je facturen (zorgt dat alles Exact klopt) en zorg je dat alles ook logistiek op rolletjes loopt. Het bedrijf heeft momenteel ongeveer 120 medewerkers.

Wat ga jij doen?

Jij hebt veel contact met de grootste zonnestroommerken en -distribiteurs. Jij zorgt voor de inkoopplanning. Verder bewaak je de voorraad, want het is niet altijd even gemakkelijk om zonnestroommerken en -producten vast in het assortiment te houden. Aan jou de taak om te zorgen dat jullie in ieder geval altijd gelijksoortige types kunnen blijven leveren. Het bedrijf koopt voornamelijk in uit China. Uiteraard is het niet vereist dat jij Chinees spreekt. Vloeiend worden in Google Translate is ook genoeg.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met ambitie en een gezonde commerciële drive. Je kan zelfstandig te werk gaan en hebt een proactieve werkhouding. Jij hebt het in je om diverse systemen en processen snel eigen te maken. Tot slot zal je naast zelfstandig werken, ook veel samenwerken. Het is daarom fijn als jij in een team goed tot je recht komt.

Jij beschikt over:

  • Engels en Nederlands in woord en geschrift;
  • Ervaring met zonnestroom is een bonuspunt.
Dit zoek jij verder in een baan

Een open en eerlijke werkomgeving waar snel schakelen en communiceren met collega’s makkelijk gaat. Om echt te knallen heb je een ruim bureau met drie schermen. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. De wijn, bier en de fris staan koud voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in de bar. Daarnaast zijn er regelmatig feestjes en uitjes met het team, krijg je een leuk kerstcadeau en slingers op je verjaardag. Tot slot is er iedere dag vers fruit op kantoor.

  • Werktijd: ma-vr van 08.00/08.30 tot 17.00/17.30
  • 25 vakantiedagen (als je belooft dat je terugkomt)
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Laptop van de zaak
  • Personeelskorting op zonnepanelen
  • Winstdeling
  • Cursussen en trainingen

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!