Skip to content

Onderhoudsmonteur

 

Tuinbouw
Fulltime

Functieomschrijving

Voor een Westlandse bedrijf in de sierteelt sector zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur. De unieke combinatie van veredeling en kweken binnen één organisatie maakt dit bedrijf een bijzondere werkgever in de sierteelt. Het is een internationaal opererend familiebedrijf met ongeveer 140 enthousiaste collega’s.

Als onderhoudsmonteur kom je te werken in een team, maar zal je ook veel zelfstandig aan de slag gaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en jouw werkzaamheden erg afwisselend.

Wat ga jij doen?

In deze leuke, leerzame, flexibele en uitdagende functie is geen dag hetzelfde! Je komt te werken in een onderhoudsteam op een volledig geautomatiseerde kwekerij. Tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren het coördineren en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, het beheren van installaties en het verhelpen van storingen.

Wie ben jij?

In deze functie draag je veel verantwoordelijkheid en daarom is het belangrijk dat jij zelfstandig kan werken. Daarnaast heb jij een technische opleiding afgerond. Werkervaring is mooi meegenomen, maar niet vereist. Dit bedrijf kan jou ook prima intern opleiden met het huidige team. Het is wel belangrijk dat jij technisch inzicht hebt.

Verder ben je flexibel en pak je dingen gemakkelijk op. Het meedraaien met storingsdiensten is voor jou geen probleem.

Aanbod
 • Zeer goede werksfeer en een collegiaal team
 • Winstdelingsregeling (leuk toch?)
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Actieve en out-of the box personeelsvereniging die jaarlijks meerdere activiteiten organiseert, zoals uitjes en feestjes
 • De beste vrij-mi borrels
 • Actief vitaliteitsprogramma en om de week vers fruit op het werk

Klik op de groene ‘E-MAIL’ button om jouw cv en motivatie op te sturen of mail naar hello@ieziewerkt.nl.
Vragen? Bel naar 0174 – 405 428

❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature. 

7 stappen tot de perfecte match?
close slider


  De 7 stappen tot de perfecte match!

  Wil je weten welke stappen je moet doorlopen voor een goed sollicitatieproces?

  Schrijf je dan in om de factsheet te downloaden!

  Open chat