Online Marketeer

Financiële Software
32-40 uur

Functieomschrijving

Als Online marketeer bouw je samen met je team mee aan het succes van het bedrijf. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat organisaties helpt met cloud software voor het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is dit bedrijf dé assistent van de financiële administratie. Het bedrijf heeft ongeveer 55 medewerkers.

Jij bent verantwoordelijk voor de leadgeneratie en branding van het bedrijf. Je start met een korte inwerkperiode, waarin je de klanten, je collega’s en natuurlijk de software leert kennen. Hierna ga je aan de slag om waardevolle leads te genereren voor het salesteam. Daarnaast werk je aan de zichtbaarheid en het vergroten van de naamsbekendheid.  

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de leadgeneratie en branding van het bedrijf. Jij zorgt voor de opzet en het continu analyseren, optimaliseren en evalueren van lead nurturing & marketing automation. De content die jij creëert is zowel geschreven als visueel. Jij weet precies op welk moment je de content moet inzetten en welke doelgroep je daarmee bereikt.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Je draagt ideeën aan om de positionering van het bedrijf te verbeteren en maakt de vertaalslag van idee naar uitvoering
Wie ben jij?

Je bent ondernemend ingesteld en pakt alles snel op. Zelfstandig werken is voor jou geen probleem. Jij bent communicatief vaardig en analytisch ingesteld. Daarnaast ben je gewend om te werken met targets op het gebied van leadgeneratie, waarbij je ook oog houdt voor de cost of acquisition

Jij beschikt over:

  • Ervaring met lead nurturing en marketing automation in een B2B omgeving;
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Dit zoek jij verder in een baan

Binnen dit snelgroeiende bedrijf kom je terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving. Samen met jouw enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat hard werken en plezier maken goed samen gaan. Het bedrijf biedt jou een open werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hier kan jij echt jezelf zijn!

Kantoor wordt gezien als thuisbasis, waar jij je collega’s dagelijks treft. Er zijn flexibele werktijden (inloop van 7.00 – 10 uur en uitloop van 15.00 – 18.00).

Daarnaast ontvang je:

  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
  • Laptop van de zaak;
  • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar;
  • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
  • Gratis lunch, vers fruit, heerlijke bonenkoffie en nog veel meer uit de eigen ‘supermarkt’.

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!