Product Manager

Financiële Software
32-40 uur

Functieomschrijving

Als Product Manager bouw je mee aan een snel schalende FinTech cloudplatform. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat organisaties helpt met cloud software voor het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. In jouw rol vertaal je de ambitie van het bedrijf naar features, zodat het bedrijf niet alleen de assistent van de financiële administratie is, maar ook van de controller én CFO. Het bedrijf heeft ongeveer 55 medewerkers.

Binnen het Product team ben jij verantwoordelijk voor het prioriteren en implementeren van nieuwe features en experimenten. Je werkt daarbij nauw samen met één of meer van de engineering teams om innovaties in de software door te voeren en mooie, nieuwe features te ontwikkelen. Daarnaast zorg je ervoor dat de klanten deze features ook daadwerkelijk dagelijks gaan gebruiken.

Wat ga jij doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het hele ‘product-proces’ van (markt)onderzoek, ideevorming, het verzamelen van vereisten, het uitwerken van user stories, het definiëren van acceptatiecriteria, de ontwikkeling van een feature tot en met de lancering en uitrol van de betreffende functionaliteit. Je voert markt- en klantonderzoek uit, prioriteert daarmee de backlog en zorgt ervoor dat de belangrijkste problemen van de klanten oplossen.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Je ontwikkelt een duidelijke roadmap die niet alleen richting geeft aan het product- en engineering team, maar ook transparant is voor andere teams en klanten;
  • Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en juiste werking van de ontwikkelde functionaliteiten. Je zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald, verwijdert obstakels en zorgt ervoor dat iedereen met de juiste dingen bezig kan zijn.
Wie ben jij?

Je houdt van structuur, bent georganiseerd, data-gedreven en stelt de juiste prioriteiten. Je bent een gesprekspartner op niveau, kunt jouw mening goed overbrengen en mensen meenemen in jouw visie. Verder neem je graag het initiatief en weet precies wanneer je ‘nee’ moet zeggen. Tot slot ben je nieuwsgierig; jij vindt het leuk om alles tot op de bodem uit te zoeken.

Jij beschikt over:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van productmanagement;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Dit zoek jij verder in een baan

Binnen dit snelgroeiende bedrijf kom je terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving. Samen met jouw enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat hard werken en plezier maken goed samen gaan. Het bedrijf biedt jou een open werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hier kan jij echt jezelf zijn!

Kantoor wordt gezien als thuisbasis, waar jij je collega’s dagelijks treft. Er zijn flexibele werktijden (inloop van 7.00 – 10.00 en uitloop van 15.00 – 18.00).

Daarnaast ontvang je:

  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
  • Laptop van de zaak;
  • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar;
  • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
  • Gratis lunch, vers fruit, heerlijke bonenkoffie en nog veel meer uit de eigen ‘supermarkt’.

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

Work shoot-30

Solliciteer!