Product Marketeer

Financiële Software
32-40 uur

Functieomschrijving

Als  Product Marketeer van dit softwarebedrijf bouw je samen met jouw team mee aan het succes van het bedrijf en de klanten. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat organisaties helpt met cloud software voor het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is dit bedrijf dé assistent van de financiële administratie. Het bedrijf heeft ongeveer 55 medewerkers.

Samen met het Product- en Customer Success team zorg je ervoor dat klanten succesvol zijn in het gebruik van de software. Je start met een korte inwerkperiode, waarin je de klanten, je collega’s en natuurlijk de software leert kennen. Hierna zet je jezelf voor de volle 100% in om de klanten nog beter te informeren over de mogelijkheden, zodat zij de voordelen van de software nog beter benutten.

Je draait mee in verschillende Customer Success projecten en wordt onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenportaal en bijhorende Knowledge Base. Daarnaast creëer je diverse product gerelateerde content, waarmee gebruikers het maximale uit onze software kunnen halen.

Wat ga jij doen?

Jij hebt oog voor de behoefte van de klanten en vindt het een uitdaging om te achterhalen hoe je de klanten nog beter kan ondersteunen in het gebruik van de software. Je beheert en bouwt verder aan de Product Knowledge Base waarmee bestaande klanten antwoord vinden op al hun vragen over het gebruik van de software. Verder ondersteun jij de Customer Succes Managers in de onboarding van nieuwe klanten door steeds meer stappen uit de onboarding te visualiseren in de software.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Je ontwikkelt content voor blogs en instructievideo’s over (nieuwe) functionaliteiten in onze software;
  • Je werkt samen met het product-team en stelt release notes op voor onze klanten.
Wie ben jij?

Jij bent iemand die goed zelfstandig kan werken. Daarnaast is het werk wat je levert nauwkeurig. Complexe materie kan jij goed vertalen naar content die voor iedereen te begrijpen is. Verder heb je talent voor het schrijven van content, zoals blogs, Knowledge Base artikelen en release notes.

Jij beschikt over:

  • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Dit zoek jij verder in een baan

Binnen dit snelgroeiende bedrijf kom je terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving. Samen met jouw enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat hard werken en plezier maken goed samen gaan. Het bedrijf biedt jou een open werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hier kan jij echt jezelf zijn!

Kantoor wordt gezien als thuisbasis, waar jij je collega’s dagelijks treft. Er zijn flexibele werktijden (inloop van 7.00 – 10.00 en uitloop van 15.00 – 18.00).

Daarnaast ontvang je:

  • 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
  • Laptop van de zaak;
  • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar;
  • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
  • Gratis lunch, vers fruit, heerlijke bonenkoffie en nog veel meer uit de eigen ‘supermarkt’.

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

Work shoot-30

Solliciteer!