Project Coördinator

Out of Home Media
40 uur

Functieomschrijving

Je kent ze wel, die digitale billboards langs de (snel)wegen. Alle campagnes staan strak achter elkaar gepland en zien er flitsend uit. Als Projectcoördinator bij dit bedrijf in digitale buitenreclame is dit jouw verantwoording. Jij zorgt ervoor dat alle campagnes van de klanten te zien zijn op de digitale billboards en dat alles op tijd geregeld is.

Je komt terecht in een organisatie die wil blijven groeien en verbeteren. Alle enthousiasme, motivatie en input is welkom. Binnen dit bedrijf heerst een open en persoonlijke cultuur. Er zijn geen drempels en je loopt zo binnen bij jouw manager of de directeur.

Wat ga jij doen?

Als Projectcoördinator ben je verantwoordelijk voor het inboeken van campagnes, beheer jij de beschikbaarheid van de ruim 90 digitale billboards en zorg jij voor structuur in de projecten en het planningssysteem. Jij zorgt ervoor dat afspraken worden nagekomen en de deadline van de campagne wordt behaald. Daarnaast onderhoud jij contact met de klanten.

Jij schakelt veel met je collega’s van de afdeling sales en marketing tot en met de grafisch vormgever. Alle informatie laat jij bij elkaar komen en jij weet de rust te behouden. Ook hier is het cliché van toepassing: jij bent de spin in het web. Kortom, jij bent het aanspreekpunt van collega’s en klanten.

Wie ben jij?

Jij bent niet bang om de telefoon op te pakken en klanten te woord te staan. Het is daarom belangrijk dat jij communicatief sterk bent. Creatief meedenken en adviseren van klanten over campagnes kun jij als de beste. Klanten weten vaak zelf wel wat ze willen, maar jij weet deze wensen te vertalen naar concrete campagnes.

Organiseren en plannen is een groot onderdeel van de functie. Hierin is het belangrijk dat jij gestructureerd werkt en overzicht behoudt. Nauwkeurigheid is vereist, omdat de campagnes gaan draaien op billboards die een groot bereik hebben van ruim 17 miljoen passanten per week. Hier mogen geen fouten in staan, dus een groot verantwoordelijkheidsgevoel is als Projectcoördinator van belang.

In deze functie zal je ook met systemen gaan werken, dus is het prettig als jij systemen snel onder de knie krijgt.

Dit zoek jij verder in een baan

Gezellige collega’s die altijd in zijn voor een kletsmomentje met koffie, een vrijdagmiddag borrel of uitje. Denk aan festivals, etentjes, weekendjes weg en sportevenementen. Jouw toekomstige collega’s zijn niet alleen gezellig, ze zijn ook flexibel, staan voor elkaar klaar, helpen elkaar en denken met elkaar mee.

 • Salaris afhankelijk van jouw werkervaring
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • 26 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • reiskostenvergoeding
  • laptop
  • telefoon
  • goede pensioenregeling

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

matching-werving-selectie-recruitment-westland3

Solliciteer!