Projectleider

Elektrotechniek
40 uur

Functieomschrijving

Dit Rotterdamse bedrijf adviseert, ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert al ruim 90 jaar elektronische installaties in gebouwen en industriële processen. Het vertalen van de klantbehoefte naar technische oplossingen staat centraal.

Dit bedrijf heeft geen traditionele eigenaar, wat erg uniek is. De winst wordt dus niet uitgekeerd aan aandeelhouders, maar blijft in het bedrijf en wordt op verschillende manieren in de medewerkers geïnvesteerd. Wordt er genoeg winst gemaakt? Dan delen alle medewerkers hierin mee. Elke medewerker is medeverantwoordelijk voor het succes van het bedrijf, waardoor de medewerkers betrokken zijn.

Werkzaamheden

Als projectleider ben je hét aanspreekpunt voor klanten en je projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en realiseren van projecten in de utiliteit of industrie. Je kent je klanten en hun wensen. Je houdt overzicht en bewaakt de financiën, voortgang en kwaliteit. Je stuurt je projectteamleden aan en motiveert en stimuleert hen. Je maakt onderdeel uit van team Projects Utiliteit of het team Projects Industrie, samen zorgen jullie voor tevreden klanten en maken van projecten een succes!

Wie ben jij?

Jij hebt ervaring als projectleider en weet als geen ander hoe het is om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. In deze functie ben je met verschillende taken tegelijk bezig en weet je hiertussen te schakelen. Dag in dag uit zorg jij er samen met jouw team voor dat jullie mooie projecten neerzetten waar de klant tevreden mee is.

Als projectleider heb je ook een leidinggevende rol en daarom zijn communicatievaardigheden van belang. Jij vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk, voor zowel jezelf als jouw team. In jouw rol als projectleider stuur je niet alleen een team aan, maar motiveer en stimuleer je hen ook.

Functie eisen

  • Kennis van elektrotechniek en projectmanagement op minimaal hbo-niveau
  • Minimaal 3 relevante werkervaring
  • Kennis en ervaring met Navision is een pré
Aanbod
  • Een sterk salarishuis met doorgroeimogelijkheden
  • Naast 25 vakantiedagen, krijg je 13 adv dagen (bij een fulltime contract)
  • Een organisatie waarbij het gaat om de factor mens. Je krijgt te maken met leuke, enthousiaste en betrokken collega’s, werkplezier, humor, taartmomenten, vrijdagmiddagborrels, bbq’s, goede doelen acties, bedrijfsuitjes, attenties met feestdagen/verjaardagen/jubileums en een feestje op z’n tijd!
  • Je kan deelnemen aan de actieve Personeelsvereniging. Tijd voor ontspanning en vrienden & familie vindt dit bedrijf belangrijk.

*Een eigen Business School waar je kunt blijven leren, met elkaar en van elkaar*

De eigen Business School is een erg bijzonder initiatief van dit bedrijf. Tot de Business School behoren bijvoorbeeld Masterclasses en Workshops die worden gegeven door collega’s of externe partijen. Dit wordt voornamelijk ’s avonds georganiseerd en deelnemen is vrijwillig. Medewerkers kunnen zelf onderwerpen aandragen waar zij interesse in hebben.

Dit bedrijf biedt medewerkers ook de mogelijkheid tot het volgen van externe opleidingen en cursussen. Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden zij belangrijk en dit wordt daarom gestimuleerd. Zoals ze het zelf zeggen: ‘’Je bent de dirigent van je eigen toekomst’’.

Klik op de groene ‘E-MAIL’ button om jouw cv en motivatie op te sturen of mail naar hello@ieziewerkt.nl.
Vragen? Bel naar 0174 – 405 428

❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.