Receptionist

Zonnestroom
32-40 uur

Functieomschrijving

Heb jij geen last van telefobie? En word je blij van contact hebben met allerlei soorten mensen? Dan zit je bij onze opdrachtgever in de zonnestroom sector op de juiste plek.

Je ontvangt klanten en gasten bij de receptie en leidt het telefoonverkeer in goede banen. Dit bedrijf heeft zo’n vijftien afdelingen, verdeeld over drie panden, met zo’n 120 mogelijke kandidaten om een gesprek naar door te verbinden. 

Wat ga jij doen?

Jij hebt de belangrijke taak om al het binnenkomende telefoonverkeer in goede banen te leiden. Klanten en gasten ontvang je, met een kop koffie of thee, bij de receptie. Door jouw vriendelijkheid voelen klanten zich meteen welkom. Daarnaast sta je de BTW Service bij met het administratief werk.

Wie ben jij?

Met een grote glimlach neem jij de telefoon op en sta je de klanten te woord. Zo weet je precies waar de klant voor belt en zet je het belletje door naar de juiste afdeling. Door jouw flexibiliteit vind je het geen probleem om te schakelen tussen verschillende taken. Administratieve taken oppakken vind je leuk en hiermee werk je ook nauwkeurig.

Functie-eisen:

  • Ervaring met Microsoft Office
Dit zoek jij verder in een baan

Een open en eerlijke werkomgeving waar snel schakelen en communiceren met collega’s makkelijk gaat. Om echt te knallen heb je een ruim bureau met drie schermen. Naast hard werken is er ook ruimte voor gezelligheid. De wijn, bier en de fris staan koud voor de wekelijkse vrijdagmiddagborrel in de bar. Daarnaast zijn er regelmatig feestjes en uitjes met het team, krijg je een leuk kerstcadeau en slingers op je verjaardag. Tot slot is er iedere dag vers fruit op kantoor.

  • Werktijd: ma-vr van 08.00/08.30 tot 17.00/17.30
  • 24 vakantiedagen (zolang je maar wel terugkomt)
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Personeelskorting op zonnepanelen
  • Winstdeling
  • Cursussen en trainingen

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!