Relatiemanager

Out of Home Media
32-40 uur

Functieomschrijving

Voor een Rotterdamse opdrachtgever in de wereld van Out of Home reclame (billboards) zijn we op zoek naar een relatie manager. Zij zoeken een enthousiaste collega die hun klantenpakket kwalitatief kan verbeteren en structureel aandacht besteed aan de bestaande klanten. Het bedrijf is goed in sales, maar wil nu extra investeren in het relatiebeheer.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als relatiemanager word jij verantwoordelijk voor de bestaande klanten. Jij gaat er voor zorgen dat bestaande klanten de aandacht krijgen die ze nodig hebben én verdienen. Jij helpt ze verder en denkt met ze mee. Daarnaast ga je na hoe je een herhalingsaankoop kan stimuleren. Hiervoor maak je onder andere gebruik van een CRM-systeem. Zo ga je na wat de status is van klanten.

Jij weet precies wat de bestaande klanten blij maakt. Zo kun jij de accountmanagers goed ondersteunen met informatie of adviseren over mogelijkheden waarmee zij aan de slag kunnen. Natuurlijk zorg je er ondertussen ook voor dat het CRM-systeem up-to-date is en je collega’s de juiste informatie hebben om klanten verder te helpen. Je bent bereidt enkele operationele taken over te nemen van de salesmanager.

Wie ben jij?

Jij bent zelfstandig en gaat proactief te werk. Je communiceert persoonlijk en open naar de klanten. Met jouw kennis en ervaring weet jij jezelf goed te verdiepen in de (potentiële) klanten uit verschillende branches. Je kan creatief meedenken en adviseren richting klanten en collega’s. Tot slot heb jij ervaring in het binnenhalen van business en ervaring met relatiebeheer.

Heb je ook ervaring in het begeleiden van collega’s? Dan is dit een bonuspunt!

Dit zoek jij verder in een baan

Gezellige collega’s die altijd in zijn voor een kletsmomentje met koffie, een vrijdagmiddag borrel of uitje. Denk aan festivals, etentjes, weekendjes weg en sportevenementen. Jouw toekomstige collega’s zijn niet alleen gezellig, ze zijn ook flexibel, staan voor elkaar klaar, helpen elkaar en denken met elkaar mee.

 • Salaris afhankelijk van jouw werkervaring
 • Provisieregeling
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden:
  • 26 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • reiskostenvergoeding
  • auto
  • laptop
  • telefoon
  • goede pensioenregeling

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

hello@ieziewerkt.nl
0174 - 405 428
matching-werving-selectie-recruitment-westland3

Solliciteer!