Sales Support Medewerker

Zaadleverancier
32-40 uur

Functieomschrijving

Jij bent een echte multitasker en spot commerciële kansen van mijlenver. Je wordt gezien als dé steun en toeverlaat van de accountmanagers en dagelijks heb jij contact met internationale klanten. Hierna verwerk jij de gemaakte orders van de klanten in het systeem. Heb je nog wat tijd over? Dan help je jouw collega’s graag in het magazijn om samen de vrijdagmiddagborrel te halen.

Dit sterk groeiende Westlands bedrijf is op zoek naar een nieuwe topper voor de sales supportafdeling. Jij komt te werken in een super leuk jong en enthousiast team waar je werkt in een enorm dynamische werkomgeving. Gedurende de dag zal je steeds moeten schakelen, maar met jouw talent vind jij dat geen probleem.

Dit b(l)oeiende bedrijf is een veredelings- en vermeerderingsbedrijf in verschillende producten. Ze focussen zich op de veredeling van snijbloemen, pot- en perkplanten en de vermeerdering van tropische planten en zaadoptimalisatie. Jouw toekomstige werkgever levert niet alleen producten, maar biedt veel meer dan dat. Zo geven zij advies aan telers over de hele wereld en brengen zij telers in contact met importeurs en exporteurs van bloemen en planten. Op deze manier willen ze een toegevoegde waarde zijn voor de gehele keten en deze te helpen groeien.

Het bedrijf onderscheidt zich door innovatie, kwaliteit en persoonlijke service. Het jonge gemotiveerde team bestaat uit ongeveer 80 collega’s die samen dag elke dag iets moois ervan willen maken. Van de producten maar natuurlijk ook van het werk zelf.

Werkzaamheden

Jij bent de steun van de accountmanagers en je ondersteunt ze waar nodig. Je hebt veel contact met de klanten en na dat contact zorg jij ervoor dat de orders goed in het systeem worden gezet. Verder stuur je de offertes uit naar de klant en bewaak je de voortgang van de bestellingen.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Zaadmagazijn helpen inpakken en verzenden bij drukte (wel zo collegiaal)
Wie ben jij?

Jij bent een echte aanpakker die naast hard werken ook houdt van gezelligheid. Je bent dagelijks bezig om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Een voorliefde voor mensen en contact is dus wel belangrijk in deze functie. Naast het commerciële stuk, ben je ook administratief bezig. Dit maakt jouw job ook zo leuk en afwisselend. Snel schakelen en in hoog tempo werken is van belang. Hierdoor vliegt jouw week voorbij en zit je voor je het weet alweer aan de vrijdagmiddagborrel met jouw collega’s.

‘Samen’ is een typisch woord binnen dit bedrijf. Dit is zowel intern onder collega’s als extern met klanten en partners. Het is dus belangrijk dat jij een echte teamplayer bent. Heb jij de ambitie om door te groeien en/of jezelf te ontwikkelen? Dan zoeken wij jou.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde MBO-opleiding
  • Je spreekt een leuk woordje Engels, aangezien je contact hebt met internationale klanten

Bonuspunten (zonder ben je ook welkom!):

  • Wat ervaring met digitale commerciële omgevingen als Microsoft Office, ERP software en CRM
Dit zoek jij verder in een baan

Je maakt onderdeel uit van een jong, gemotiveerd team. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden naar de functie als salesmanager en is er mogelijkheid om trainingen te volgen passend bij jouw functie. Naast hard werken is er ook voldoende ruimte voor gezelligheid op de vrijdagmiddagborrel.

  • Salaris (2300-2800)
  • Werktijd: ma-vr van 8:00 – 16:30/17:00
  • Reiskostenvergoeding
  • Pensioenregeling
  • Regelmatig planten/bloemen van telers om mee naar huis te nemen

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!