Stage Accountmanager

Werving & Selectie
16-40 uur

Functieomschrijving

Als stagiair(e) accountmanager ben je bezig met het opbouwen en onderhouden van relaties. Je hebt veel contact met (potentiële) klanten. Dit is telefonisch of per email, maar je gaat op bezoek bij zakelijke klanten samen met een intercedent. Je doet marktonderzoek en bent alert op ontwikkelingen. Jij brengt de behoefte van (potentiële) klanten in kaart en informeert hen over onze dienstverlening. Daarnaast denk je mee over marketingactiviteiten en help je bij de uitvoering hiervan.

*Je ontvangt elk maand een stagevergoeding tussen de € 200 en € 500 per maand , maar een tablet of andere gadget is ook bespreekbaar. Graag nemen wij jouw wensen hierin mee.*

Wie ben jij?

Iezie werkt is een jong bedrijf waar je veel vrijheid krijgt. Er is ook ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Meedenken en initiatief tonen wordt erg gewaardeerd. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die enthousiast en leergierig is. Er valt namelijk enorm veel te leren op verschillende vlakken.

Binnen dit Westlandse bedrijf heeft een informele werksfeer met een echte aanpakkers mentaliteit. Je bent nuchter, direct en houdt wel van een beetje humor. In dit team is er naast hard werken ook genoeg ruimte voor gezelligheid.

Functie eisen

  • Je bent op zoek naar een meewerkstage
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Dit zoek jij verder in een baan
  • Vergoeding tussen de € 200 en € 500 per maand
  • Gezellig en jong team
  • Ruimte voor jouw inbreng
  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

matching-werving-selectie-recruitment-westland3

Solliciteer!