Traineeship Tuinbouw

Tuinbouw
40 uur

Functieomschrijving

Ben jij net klaar met school, maar weet jij nog niet welke richting je op wil binnen de tuinbouw? Dit bedrijf geeft talenten de kans om het bedrijf van alle kanten te leren kennen en te ontdekken waar jouw passie ligt.

Wie ben jij?
  • Net klaar met studeren
  • Leergierig en de ambitie om door te groeien binnen het bedrijf
  • Je bent een echte aanpakker

Ervaring in de glastuinbouwsector en/of de sierteeltbranche is een pré.

Aanbod
  • Een functie binnen een organisatie met een open, informele en betrokken bedrijfscultuur
  • Goede werkomstandigheden in een modern en geautomatiseerd bedrijf
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling worden gewaardeerd en gestimuleerd
  • Een afwisselende functie in een enthousiast team waar naast hard werken ook ruimte is voor plezier maken met elkaar (o.a. teambuildingsdag, Kerst bijeenkomst)
Traineeship?

Tijdens het traineeship ben je fulltime in dienst en krijg je daar ook naar betaald. Samen met het bedrijf ga je op zoek naar wat het beste bij jou past. Je krijgt de mogelijkheid om op 3 verschillende afdelingen mee te kijken.

Verkoop

In deze functie ga je aan de slag als junior verkoper. Je gaat je bezighouden met het aannemen van orders, het samenstellen van verkooporders, kwaliteit gerelateerde problemen oplossen en de verkopers ondersteunen bij werkzaamheden.

Productie

Op het gebied van productie ga je aan de slag als productiemedewerker en assistent teamleider. Je werkt mee in het productieproces. Daarnaast gaat de huidige teamleider je leren hoe je medewerkers kan aansturen, opleiden en motiveren. Daarnaast kijk je mee bij het maken van de planning. Je overlegt veel met verschillende afdelingen.

Teelt

Op de afdeling teelt wordt je ingezet als junior teelspecialist. Een opleiding in deze richting is niet vereist. Je leert alles over het teeltproces, zoals de dagelijkse gewasverzorging, het herkennen van ziekten, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het structureel registreren van gewasgegevens en het onderhouden van contact met de teeltspecialist.

Klik op de groene ‘E-MAIL’ button om jouw cv en motivatie op te sturen of mail naar hello@ieziewerkt.nl.
Vragen? Bel naar 0174 – 405 428

❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.