Werkstudent Inside Sales

Financiële Software
vanaf 16 uur

Functieomschrijving

Zoek jij een toffe en leerzame bijbaan naast jouw studie? Bij dit bedrijf kan je naast jouw studie relevante werkervaring opdoen en leer je meer over het vakgebied van jouw studierichting. 

Als Werkstudent Inside Sales bouw je samen met het team aan het succes van het bedrijf. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat organisaties helpt met cloud software voor het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is dit bedrijf dé assistent van de financiële administratie. Het bedrijf heeft ongeveer 55 medewerkers. Je informeert en overtuigt prospects met veel enthousiasme van de voordelen en het gebruiksgemak van de software.

Je hebt dagelijks overleg met je salescollega’s en jullie kijken als team, of jullie ‘on track’ zijn van het doel. Verder bespreek je de planning van de dag en wissel je van gedachten over eventuele vragen. Als team kijk je naar de behaalde successen en zoek je verbeteringen om nog sneller de new business doelstelling te behalen, want gezamenlijk scoren geeft energie!

Wat ga jij doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten vanuit de Saleslijn. Je beheert de chat en beantwoordt vragen van potentiële klanten. Daarnaast volg je ook online demo- en contactformulieren op die zijn ingevuld op de website. Verder plan je afspraken voor jezelf of een collega voor het verzorgen van een product presentatie. Je stelt offertes op en verwerkt ze in het CRM-systeem.

Als Inside Sales Medewerker geef je ook product presentaties vanuit kantoor. Je houdt vervolgens contact met de prospect n.a.v. de gegeven presentatie en/of de uitgebrachte offerte.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Je ondersteunt potentiële klanten die een free trial hebben aangevraagd;
  • Je houdt al je acties goed bij in het CRM-systeem, zodat je overzicht hebt over wat er speelt bij jouw prospects;
  • Je bouwt aan je eigen salesfunnel en breidt deze verder uit.
Wie ben jij?

Met jouw klantgerichtheid weet jij precies wat de wensen en behoeften van de klant zijn en kan jij hierop inspelen. Communicatief ben je sterk en heb je de drive om te scoren, zonder opdringerig te zijn. Met jouw creativiteit kan je goed in oplossingen denken en ben je pas tevreden, wanneer de klant tevreden is.

Jij beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Dit zoek jij verder in een baan

Binnen dit snelgroeiende bedrijf kom je terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving. Samen met jouw enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat hard werken en plezier maken goed samen gaan. Het bedrijf biedt jou een open werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hier kan jij echt jezelf zijn!

Kantoor wordt gezien als thuisbasis, waar jij je collega’s dagelijks treft. Er zijn flexibele werktijden (inloop van 7.00 – 10 uur en uitloop van 15.00 – 18.00).

Daarnaast ontvang je:

  • Reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
  • Laptop van de zaak;
  • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar;
  • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
  • Gratis lunch, vers fruit, heerlijke bonenkoffie en nog veel meer uit de eigen ‘supermarkt’.

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!