Werkstudent Marketing & Communicatie

Financiële Software
vanaf 16 uur

Functieomschrijving

Zoek jij een toffe en leerzame bijbaan naast jouw studie? Bij dit bedrijf kan je naast jouw studie relevante werkervaring opdoen en leer je meer over het vakgebied van jouw studierichting. 

Als Werkstudent Marketing en Communicatie bouw je samen met het team aan het succes van het bedrijf. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat organisaties helpt met cloud software voor het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is dit bedrijf dé assistent van de financiële administratie. Het bedrijf heeft ongeveer 55 medewerkers.

In jouw rol ben je, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de externe communicatie- en marketingactiviteiten. Je start met een korte inwerkperiode, waarin je de klanten, je collega’s en natuurlijk de software leert kennen. Hierna zet je jezelf voor de volle 100% in om waardevolle content te creëren voor o.a. de website, nieuwsbrief en social media om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. 

Wat ga jij doen?

Jij gaat je bezighouden met het verzamelen, bewerken en plaatsen van creatieve social content. Daarnaast zorg jij ervoor dat alle social mediakanalen worden bijgehouden en geoptimaliseerd. Verder denk jij mee over social mediacampagnes (ads) en voer je het uit.

Andere werkzaamheden zijn:

  • Nieuwsbrieven opzetten en versturen;
  • Telefonisch contact met klanten voor het opstellen van referenties.
Wie ben jij?

Jij bent in staat om de content strategie te vertalen naar social media content, blogs, nieuwsberichten en referenties. Daarnaast is het belangrijk dat jij grote passie voor online marketing hebt, met name op het gebied van social media. In deze functie als Werkstudent is het belangrijk dat jij ontzettend leergierig bent.

Jij beschikt over:

  • Je studeert aan een HBO-/WO opleiding, met een marketing/communicatie achtergrond;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
Dit zoek jij verder in een baan

Binnen dit snelgroeiende bedrijf kom je terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving. Samen met jouw enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat hard werken en plezier maken goed samen gaan. Het bedrijf biedt jou een open werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hier kan jij echt jezelf zijn!

Kantoor wordt gezien als thuisbasis, waar jij je collega’s dagelijks treft. Er zijn flexibele werktijden (inloop van 7.00 – 10 uur en uitloop van 15.00 – 18.00).

Daarnaast ontvang je:

  • Reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
  • Laptop van de zaak;
  • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar;
  • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
  • Gratis lunch, vers fruit, heerlijke bonenkoffie en nog veel meer uit de eigen ‘supermarkt’.

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Anna Nieburg

Work shoot-31

Solliciteer!