Werkvoorbereider

Elektrotechniek
40 uur

Functieomschrijving

Dit Rotterdamse bedrijf adviseert, ontwerpt, realiseert, onderhoudt en beheert al ruim 90 jaar elektronische installaties in gebouwen en industriële processen. Het vertalen van de klantbehoefte naar technische oplossingen staat centraal.

Dit bedrijf heeft geen traditionele eigenaar, wat erg uniek is. De winst wordt dus niet uitgekeerd aan aandeelhouders, maar blijft in het bedrijf en wordt op verschillende manieren in de medewerkers geïnvesteerd. Wordt er genoeg winst gemaakt? Dan delen alle medewerkers hierin mee. Elke medewerker is medeverantwoordelijk voor het succes van het bedrijf, waardoor de medewerkers betrokken zijn.

Wat ga jij doen?

Als werkvoorbereider ben jij dé schakel voor het realiseren van het grote goed; kwalitatieve elektrotechnische installaties. Je bent verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding van projecten in de utiliteit of industrie. Hierbij werk je werkt nauw samen met de projectleider. Je stort je met passie in de projectplannen en schakelt tussen de betrokken partijen. Initiatieven voor verbeteringen maak je bespreekbaar. Je houdt overzicht en voert je werk met plezier uit. Je maakt onderdeel uit van team Projects Utiliteit of team Projects Industrie, samen zorgen jullie voor tevreden klanten en maken van projecten een succes!

Wie ben jij?

In deze functie werk je veel samen met jouw team en schakel je constant tussen de betrokken partijen. Het is daarom belangrijk dat jij sociaal en communicatief vaardig bent. Samen tot mooie resultaten komen is heel belangrijk bij dit bedrijf. Jij bent dan ook betrokken met collega’s en helpt hen waar nodig. Dit doen zij andersom ook.

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Daarom is zelfstandigheid van belang. Jij bent proactief en durft initiatief te tonen. Als je ergens aan twijfelt, ben je niet bang om vragen te stellen.

Tot slot ben je leergierig en vind je jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Bij dit bedrijf is er veel aandacht voor ontwikkeling op verschillende vlakken, alleen moet je dit ook wel echt zelf willen. Wanneer jij initiatief toont, is er heel veel mogelijk.

Functie eisen

  • Minimaal MBO 4 (Elektrotechniek)
  • Minimaal 3 jaar ervaring als werkvoorbereider
  • Kennis en ervaring met Navision is een pré
Aanbod
  • Een sterk salarishuis met doorgroeimogelijkheden
  • Naast 25 vakantiedagen, krijg je 13 adv dagen (bij een fulltime contract)
  • Een organisatie waarbij het gaat om de factor mens. Je krijgt te maken met leuke, enthousiaste en betrokken collega’s, werkplezier, humor, taartmomenten, vrijdagmiddagborrels, bbq’s, goede doelen acties, bedrijfsuitjes, attenties met feestdagen/verjaardagen/jubileums en een feestje op z’n tijd!
  • Je kan deelnemen aan de actieve Personeelsvereniging. Tijd voor ontspanning en vrienden & familie vindt dit bedrijf belangrijk.

*Een eigen Business School waar je kunt blijven leren, met elkaar en van elkaar*

De eigen Business School is een erg bijzonder initiatief van dit bedrijf. Tot de Business School behoren bijvoorbeeld Masterclasses en Workshops die worden gegeven door collega’s of externe partijen. Dit wordt voornamelijk ’s avonds georganiseerd en deelnemen is vrijwillig. Medewerkers kunnen zelf onderwerpen aandragen waar zij interesse in hebben.

Dit bedrijf biedt medewerkers ook de mogelijkheid tot het volgen van externe opleidingen en cursussen. Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling vinden zij belangrijk en dit wordt daarom gestimuleerd. Zoals ze het zelf zeggen: ‘’Je bent de dirigent van je eigen toekomst’’.

  •  

Klik op de groene ‘E-MAIL’ button om jouw cv en motivatie op te sturen of mail naar hello@ieziewerkt.nl.
Vragen? Bel naar 0174 – 405 428

❗❗❗ Indien er binnen 3 werkdagen geen contact met je is opgenomen, kan je er vanuit gaan dat jouw profiel onvoldoende aansluit op de vacature.