Larissa is er ook voor werkgevers ieziewerkt.nl

WIJ HELPEN BIJ HET VINDEN ÉN BEHOUDEN VAN PERSONEEL

Netwerk

Wij spreken iedere dag nieuwe kandidaten en bouwen op die manier een groot netwerk op. Jij kunt je dan bezig houden met je eigen werk, terwijl onze focus dag in dag uit ligt op het vinden en binden van de juiste kandidaten. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en geschikte kandidaten vinden via onze database en diverse kanalen, waarbij we ook zelf actief kandidaten benaderen.

Expertise

Door onze kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij op verschillende niveaus met je meedenken. Wij gaan in gesprek over wat jij nou echt zoekt in een kandidaat. Wij denken mee en sturen bij om op deze manier de ideale kandidaat te vinden. Daarnaast denken wij ook mee op andere vlakken, zoals employé branding en arbeidsmarktcommunicatie.

Screening

Pas na meerdere gesprekken, stellen wij de kandidaat aan jou voor. Dit doen we aan de hand van een profielschets. Je krijgt zo een totaalbeeld van de kandidaat welke verder gaat dan het cv alleen. Op basis daarvan kan jij bepalen of je de kandidaat uitnodigt voor een gesprek. Jij hoeft dan alleen nog te kijken of het klikt, de grondige screening vooraf is dan al gedaan door ons.

Wat doen wij anders?

✔ De match wordt gemaakt op basis van bedrijfscultuur en persoonlijkheid, dus niet enkel op basis van een cv

✔ Na het plaatsen begeleiden wij kandidaten nog een periode

✔ Op maat gemaakt advies: hoe kan jij personeel behouden na plaatsing

✔ Geen volle mailbox met cv’s van kandidaten. Passende kandidaten worden persoonlijk aangedragen inclusief profielschets

✔ Bereikbaarheid buiten kantooruren via telefoon, mail of whatsapp button.

✔ Vast contactpersoon

Waarom Iezie Werkt?

Succesvolle Plaatsingen
0
Iezie Werkt is sinds 2020 succesvol in het plaatsen van kandidaten. Dag in, dag uit zijn wij in gesprek met kandidaten en werkgevers om langdurige samenwerkingen te realiseren.
Klanten geholpen
0
Iezie Werkt werkt samen met bedrijven uit verschillende branches. We focussen ons voornamelijk op de functierichtingen commercie, office en support.
Percentage vacatures vervuld
0
Van de vacatures die bij ons uit staan, wordt 78% door ons vervuld. Wij kijken naar de kandidaten in onze database, maar zetten ook andere kanalen in.
Percentage Young Professionals
0
Het percentage Young Professionals in onze database is 56%. De andere 44% bestaat uit medior/senior profielen. Zo hebben wij diverse profielen binnen handbereik.

Wij werken onder andere samen met

  • Watch Out uitzendbureau www.uitzendbureauwatchout.nl
  • Van geest International
  • binck uitzendbureau voor aanpakkers Uitzendbureau.nl
  • Kbite werkt OOK met Ieziewerkt.nl
  • Lingen Keramiek wand en vloer www.lingenkeramiek.nl
  • Solarnrg Zonnepanelen solarnrg.nl
  • Evanthia zaden en jonge planten evanthia.nl
  • BEREIK Billboards bereik.nl

Op de hoogte blijven?

Wil jij met jouw onderneming op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom het vinden én behouden van het beste personeel voor je bedrijf? Schrijf je dan in voor onze updates over de arbeidsmarkt