Wat doet Iezie Werkt Anders? Net als ieder ander werving- en selectiebureau helpen wij bij het vinden van een baan. Toch doen wij een aantal dingen anders dan andere bureaus. Wij kijken verder dan het cv en sturen cv’s dus niet zomaar door naar bedrijven. Wij voeren minimaal 2 gesprekken met kandidaten, voordat wij de kandidaat introduceren aan een bedrijf. Wij willen de kandidaten echt leren kennen om te kijken wat bij hen past. Na de gesprekken maken wij een gedetailleerde profielschets, zodat het bedrijf een compleet beeld heeft van de kandidaat.

Waar matchen wij op?

Wij vinden het belangrijk dat de persoonlijkheid van de kandidaat past bij de bedrijfscultuur. Daarom introduceren wij kandidaten alleen aan bedrijven waar zij echt zouden passen. Het is belangrijk dat niet alleen het werk leuk is, maar je thuis voelen binnen een bedrijf is ook van belang.

Profielschets

Om een kandidaat zo goed mogelijk te presenteren aan de opdrachtgever en de opdrachtgever een duidelijk beeld te geven van de kandidaat, maken wij een profielschets. In een profielschets beschrijven wij de persoonlijkheid van de kandidaat, maar hebben we het ook over werkervaring, kennis en vaardigheden. Wij lichten hier bijvoorbeeld ook keuzes die de kandidaat heeft gemaakt in de loopbaan toe en bespreken specifieke wensen vanuit de kandidaat.

Blijf op de hoogte!

Op zoek naar een job? Ontvang onze wekelijkse updates.

 

Chat openen
1
Meer weten? Chat direct met Ieziewerkt.
Hallo, waarmee kunnen wij je helpen?
Wij gaan uiteraard vertrouwelijk met je informatie om, zie onze privacy policy