Werkstudent Inside BI Specialist

Financiële Software
vanaf 16 uur

Functieomschrijving

Zoek jij een toffe en leerzame bijbaan naast jouw studie? Bij dit bedrijf kan je naast jouw studie relevante werkervaring opdoen en leer je meer over het vakgebied van jouw studierichting. 

Als Werkstudent Inside BI Specialist zorg jij ervoor dat data inzichtelijk wordt voor management en medewerkers, zodat het bedrijf iedere dag weet hoe ze ervoor staan en waar de prioriteiten moeten liggen. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat organisaties helpt met cloud software voor het automatisch verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes. Daarmee is dit bedrijf dé assistent van de financiële administratie. Het bedrijf heeft ongeveer 55 medewerkers.

Met behulp van Power BI rapporten maak je dashboards en zorg jij ervoor dat het bedrijf altijd de juiste actuele data ziet. Na een korte inwerkperiode, waarin je de klanten, je collega’s en natuurlijk de software leert kennen, ga je zelf aan de slag met de data. Je wordt aangestuurd door de Head of Strategy, die jou continu van inspiratie en nieuwe inzichten voorziet, zodat jij weer lekker aan de slag kan.

Wat ga jij doen?

Je maakt via overzichtelijke dashboards data inzichtelijk voor de organisatie van individuele teams. Daarnaast maak je nieuwe rapporten en dashboards aan. Verder onderhoud en beheer je de bestaande rapporten en dasboards. Je controleert de gegevens op juistheid en analyseert deze om vervolgens de verkregen inzichten beschikbaar te maken in rapporten.

Andere werkzaamheden:

 • Je brengt structuur aan in de onderliggende data en verbindt data uit verschillende bronnen;
 • Je modelleert de benodigde data uit diverse databronnen door middel van querries.
Wie ben jij?

Je bent zelfstandig, kritisch en werkt nauwkeurig. Je hebt een passie voor data, bent analytisch sterk en denkt in oplossingen. Daarnaast vind je het een uitdaging om complexiteit om te zetten naar inzichtelijkheid. In deze functie als Werkstudent is het belangrijk dat jij ontzettend leergierig bent.

Heb jij kennis en ervaring met SQL en PowerBI? Dan is dit een bonuspunt.

Jij beschikt over:

 • Je volgt een WO-studie in de richting van Wiskunde, Econometrie van Statistiek;
 • Wiskundige en/of statistische achtergrond;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar.
Dit zoek jij verder in een baan

Binnen dit snelgroeiende bedrijf kom je terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving. Samen met jouw enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat hard werken en plezier maken goed samen gaan. Het bedrijf biedt jou een open werkomgeving waar veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Hier kan jij echt jezelf zijn!

Kantoor wordt gezien als thuisbasis, waar jij je collega’s dagelijks treft. Er zijn flexibele werktijden (inloop van 7.00 – 10.00 en uitloop van 15.00 – 18.00).

Daarnaast ontvang je:

 • Reiskostenvergoeding en een gunstige pensioenregeling (slechts 2% eigen bijdrage);
 • Laptop van de zaak;
 • Wekelijkse borrels en meerdere bedrijfsuitjes per jaar;
 • Afleiding op de werkvloer, zoals: tafelvoetbal, tafeltennis, gitaar en piano;
 • Gratis lunch, vers fruit, heerlijke bonenkoffie en nog veel meer uit de eigen ‘supermarkt’.

Solliciteer!

Stap 1. 

Solliciteer op de vacature

Stap 2.

Telefonische intake bij Iezie Werkt

Stap 3.

(online) Face-to-face gesprek 

Stap 4.

Gesprek bij de opdrachtgever(s)

Stap 5.

Match? Aan de slag!

Vragen?

Neem contact op met Larissa Krouwer

Work shoot-30

Solliciteer!